Over Ons

Verbeek, opgericht in 1984, is vandaag actief in de distributie, verkoop en onderhoud van bakkerijmachines, ijsmachines en verkoopsautomaten onder de firmanaam VBI Machines en services BVBA.

Of het nu gaat om deegverwerkende apparatuur, ovens en koeling, volledige brood- en pistoletlijnen, ijsturbines, koeltogen, snack- en drankautomaten, broodautomaten of eender wat – wij gaan prat op een brede portefeuille aan oplossingen die u ondersteunen in de bereiding, verpakking en verkoop van uw producten.

Met behulp van onze klare kijk en praktische kennis van de markt, werken wij steeds vanuit uw noden en wensen om de meest geschikte oplossing aan te bieden. Browse gerust door onze site, deze geeft u een correct beeld van wat wij kunnen bieden. Aarzel niet om ons te contacteren als u niet vindt wat u zoekt.

Na de verkoop van een toestel, is de kans groot dat u ergens gedurende de levensduur van uw machine, service nodig hebt. Ook hiervoor kunt u bij ons terecht. Onze technische dienst is steeds beschikbaar 24u/24, 7 dagen op 7.

U kunt ook steeds terecht in onze showroom te Westerlo. Onze openingsuren zijn :

Maandag – Vrijdag : 08.00u – 12.00u en 12.30u – 17.00u
Gesloten op Zaterdag en Zondag.

Contacteer ons vandaag nog om te ontdekken hoe wij u van dienst kunnen zijn.